.

.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2-1

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την ομάδα μας με 2-1 επί του Γιούχτα, με γκολ των Τσικουδάκη και Στεφανίδη, που είχαν περάσει ως αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο!
Σπουδαία νίκη με ανατροπή στο σκορ σημείωσε η ομάδα μας, απέναντι στον Γιούχτα (2-1), παραμένοντας στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μαζί με την Κηφισιά.
Ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ο Γιούχτας κατάφερε να προηγηθεί στο 60’ με τον Ηλιόπουλο, αλλά τη λύση στην ομάδα μας έδωσαν δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο.
Στο 65’ με ασύλληπτο σουτ ο Τσικουδάκης, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ισοφάρισε σε 1-1 και στο 75’  ο Στεφανίδης με ιδανική κεφαλιά από σέντρα του Κιπτίου διαμόρφωσε το τελικό 2-1
Σπουδαίες ευκαιρίες και για άλλα γκολ έχασαν για την ομάδα μας Πέντσας (2) και Μποτωνάκης.
Διαιτησία: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Πάγκαλος-Παπαδοπετράκης (Λασιθίου)
Κίτρινες: Δωματας (22’), Κορτσινίδης (41’), Λώττας (41’), Γ. Σεληνιωτάκης (46’), Αλ. Σελινιωτάκης (60’), Ηλιόπουλος (74’)
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σελινιωτάκης, Καρβουνιάρης, Βιδάλης, Κιπτίου, Βερόν (62’ Τσικουδάκης), Πασιαλής (59’ Στεφανίδης), Λώττας (85’ Μποτωνάκης), Σουμπασά

Δεν υπάρχουν σχόλια: